Projectcontroller

Administratie & Advies

Projectcontrol

Business Control

Wielewaal 7

5492 PB Sint-Oedenrode

Telefoon 06-10005325

Invullen functie projectcontroller

Groot project of meerdere projecten

Op het moment dat er een groot project wordt aangenomen kan de deskundigheid binnen de organisatie onvoldoende zijn of niet beschikbaar. Forward Projectcontrol kan dit oplossen door de functie van projectcontroller gedurende het project in te vullen.

 

Tevens kan de deskundigheid gebruikt worden in de tenderfase van een project. Zoals reeds vermeld is de beïnvloeding van kosten in deze fase het grootst. Forward Projectcontrol kan o.a. het volgende betekenen in de tenderfase:

  • Onafhankelijk doorrekenen van projectkosten.
  • Opstellen prognose vermogensbeslag (cash-flow).
  • Berekenen rendement, rentabiliteit en advies hierover.
  • Advies over termijnstaat.

 

VOF/Bouwcombinatie

Bij het aangaan van een VOF/Bouwcombinatie is er vaak behoefte aan onafhankelijkheid en deskundigheid op financieel gebied.

Forward Projectcontrol biedt deze onafhankelijkheid en deskundigheid. Wij kunnen het gehele financieel/administratieve proces invullen van het opstellen van de VOF overeenkomst, de inschrijving bij de kvk tot en met de oplevering van het project.

 

Naast de rol van projectcontroller, kunnen wij tevens het voeren van de VOF administratie en projectadministratie voor onze rekening nemen. Dit kan met eigen software of met de software van een der combinanten.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de expertise van Forward op dit gebied.